Kennel för jaktlabradorer av mindre modell

Vi planerar en kull 2024 som kommer vara redo att flytta i början av Juli . Kullarna efter likvärdig tidigare kombination har nu vuxit upp och blivit fantastiska familjehundar.

Kiri som nu har fyllt 3år planeras att bli mamma runt den 10:e maj tillsammans med fina Eldar som nu hunnit att fylla 10år. Kombinationen förväntas att lämna lugna, stabila och lättränade jaktlabradorer som blir perfekta familjehundar. Utseendemässigt kommer valparna att bli atletiska labradorer med lite högre höjd på hanarna och lite mindre tikar.  


Tidigare kullar

Kullen föddes den 13:de Augusti

Kenzo född 2017-10-17 SE56542/2017

Han är en väldigt trevlig, följsam, trevlig, social och kärleksfull kille. Han utmärker sig med sin enorma stabilitet som gör att han funkar i precis alla miljöer och situationer oavsett om det är nyårsfirande, åka båt, arbeta, leka med barn eller bara vara och gosa. 

Tävlat i lydnad och varit 2:a i nationella tävlingar, tävlar i apportering. Har en väldigt tydlig on/off knapp och fungerar utmärkt som familjehund. 

Isa född 2019-02-15 SE24191/2019

Enormt trevlig och lättränad tjej med ett väldigt stort "will to please". Isa är en hund som gör dig stolt både i och utan koppel på varje promenad och träning. Hon har en mycket bra impulskontroll som gör att hon utan ens tillsägelse aldrig visat intresse för jaga kaniner, fåglar eller springa fram till andra hundar. När man går en promenad med Isa går man på moln för att hon gör mycket sällan ens en antydan till något fel och har fullt fokus som sin flock. 

Kombinationen med Kenzo och Isa har ett bättre HD och ED index än medel inom rasen . Deras HD index är 106 ED Index 101. Det finns en tidigare kull med samma kombination som referens.  Kullen föddes den 14:de Augusti

Kaj född 2019-02-15 SE24192/2019

Pappa Kaj är en meriterad jaktlabrador som är så snygg att han drar till sig allas blickar. Kaj är väldigt lättränad och är så förarbuden att ett koppel i princip alltid är överflödigt. Kaj är självklart friröntgad på sina höfter och kontrollerad för genetiska ögonsjukdomar. 

Lucy född 2019-11-07 SE10104/2019

Mamma Lucy är likt sin far Kenzo världsmästare på att erbjuda kärlek och omtanke även hon friröntgad på sina höfter. En nätt lättränad liten tjej som har ett väldigt stabilt sinne och en orädsla för allt som kan möta henne i livet. 

Kombinationen med Kaj och Lucy har ett bättre HD och ED index än medel inom rasen . Deras HD index är 101 ED Index 102. Det finns en tidigare kull med samma kombination som referens.

   


Smäckra jaktlabradorer