Kennel för jaktlabradorer av mindre modell

OM ALMGÅRDEN MIRACLES 

En framtida livskamrat som du är stolt över  
 

Vårt mål med min avel är att få fram en smäcker labradorer som blir  morgondagens stjärnor men framförallt din bästa vän och livskamrat.  I vår kennel delar vi en djup kärlek och respekt för labradorer, en ras känd för sin lojalitet och mångsidighet. Vi betraktar varje hund som en förlängning av vår familj och ägnar oss åt att föda upp friska och lyckliga labradorer som passar perfekt in i en familjevänlig miljö.

Vårt fokus ligger på att skapa en balans mellan hundarnas arbetsförmåga och deras förmåga att vara kärleksfulla familjemedlemmar. Med en mångfald av färger och linjer strävar vi efter att matcha varje potentiell hundägares unika önskemål och livsstil. Vare sig du söker en följeslagare för utomhusaktiviteter eller en trofast vän för hemmet, våra labradorer är uppfödda för att möta dessa behov.

Vi är stolta över att kunna erbjuda vägledning och stöd genom hela processen, från valet av din labrador till den dagliga omsorgen och utbildningen. Vår erfarenhet inom hundträning och avel ger oss möjligheten att vara en värdefull resurs för våra hundägare.

Vår kennel är öppen för alla, från erfarna hundägare till förstagångsköpare. Vi är tacksamma för möjligheten att dela med oss av vår kunskap och hjälpa dig att hitta en labrador som inte bara uppfyller dina förväntningar utan också berikar ditt liv. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att bli en del av vår kennelgemenskap

Smäckra jaktlabradorer