Jaktlabrador, din vän för livet

OM ALMGÅRDEN MIRACLES 

En framtida livskamrat som du är stolt över  
 

Vårt mål med min avel är att få fram morgondagens stjärnor och livskamrater. 


"Upptäck vår passion för labradorer och upplev vår omsorgsfulla kennel där varje hund behandlas som en del av vår familj. Våra labradorer är hälsotestade och uppfödda med omsorg, kärlek och noggrannhet för att säkerställa att de har en sund och lycklig start i livet. Vi erbjuder en variation av färger och linjer, så att du kan hitta den perfekta följeslagaren för dina behov

Vi har en lång erfarenhet av hundträning på såväl tävlingsnivå som vardagsnivå samt en dokumenterad avelsutbildning för att kunna vara ett stöd för Er såväl i samband med köpet som resten av hundens liv.  

Att ha en hund kräver mycket arbete och ansvar. Därför vill vi på Almgården Miracles  göra valet att skaffa en hund till något man blir stolt över. Vi tycker att det ska vara en glädjefyllt att spendera tid med din hund och att känna en stark känsla av stolthet över din fyrbenta vän.

Vi lägger stor vikt vid att avla fram lugna, stabila och kärleksfulla hundar som kan anpassa sig till olika miljöer och situationer. Vi vill ge dig en hund som alltid gör dig stolt, oavsett om du befinner dig på en lugn promenad i skogen eller på en hektisk tävling.

Vi vill hjälpa till med varje steg på din underbara resa med din hund. Därför erbjuder vi högkvalitativa, hälsotestade hundar och passionerad hunduppfödning. Vi är övertygade om att vår fyrbenta följeslagare kommer att berika ditt liv på alla sätt möjliga.